Elektro Usluge

Elektrotehničke instalacije sistema slabih i jakih struja

Izvodimo sve vrste elektro instalacija za sisteme slabih i jakih struja na industrijskim objektima, šoping molovima, hotelima, apartmanima, vilama, kafićima, školama i stanovima.

Gradili smo najprestižnije projekte u zemlji i regionu, počev od hotela Splendid u Crnoj Gori, pa do upravo završene Galerije, u Beogradu na vodi.

Dokazali smo se i kvalitetom i brzinom izvedenih radova.

Posedujemo ogromno iskustvo, znanja i veštine za najrazličitije projekte, što Vam može biti od velike koristi, da i svoj projekat izgradite kvalitetnije, pre roka i u okviru planiranog budžeta. To postižemo zahvaljujući profesionalnom projektnom menadžmentu i vrhunskim tim liderima, koji upravljaju radom iskusnih, veštih i brzih ekipa elektrotehničara i majstora na terenu.

Održavanje elektro instalacija u Beogradu

Pružamo usluge redovnog i preventivnog održavanja elektro instalacija u stanovima, apartmanima, zgradama i poslovnim prostorima u centru Beograda i na Novom Beogradu.
Usluge pružamo brže, bolje i povoljnije od drugih i ne naplaćujemo dolazak, jer mi smo u centru.

Garantujemo vreme odziva i izlazak na intervenciju i kvalitet izvedenih radova.
Održavanje obuhvata i niz usluga, zamene prekidača, utičnica, osigurača, sijalica, izlazak na hitnu intervenciju. Povećajte svoju bezbednost, smanjite potrošnju i kontrolišete troškove.

Rasveta

Izvodimo unutrašnju i spoljašnju rasvetu prema projektu i "na licu mesta" u dogovoru sa naručiocem ili arhitektom.

Izvodimo osvetljenje hala, industrijskih postrojenja, kafića, coworkinga, stanova apartmana idr.

Ugrađujemo dekorativnu rasvetu i pomažemo Vam iskustvom i savetima da izgradite industrial, loft, modern, classic, rustik idr.

​Za zamenu plafonskih lampi sa LED panelima dajemo poseban popust za robu kupljenu u našem Sellex Shop-u. Svaka peta ugradnja je gratis.

Poseban popust dajemo korisnicima usluge održavanje elektro instalacija.